Actualitate

Bolnavă de COVID-19, transferată în stare GRAVĂ la Cluj-Napoca! A contaminat trei spitale înainte

O femeie din Baia Mare a fost transferată în stare gravă la Cluj-Napoca după ce a fost infecată cu virusul COVID-19, iar starea ei s-a agravat rapid.

bolnava-de-covid-19-transferata-in-stare-grava-la-cluj-napoca-a-contaminat-trei-spitale-inainte bolnava-de-covid-19-transferata-in-stare-grava-la-cluj-napoca-a-contaminat-trei-spitale-inainte

Pacienta ajuns la Cluj-Napoca în noaptea de joi spre vineri, fiind internată de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase. Transferul femeii trebuia să aibă loc joi, în jurul orei  15:00, dar nu a fost posibil deoarece la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca nu erau suficiente locuri disponibile la Terapie Intesivă.

Femeia s-ar fi plimbat în ultimele zile la trei spitale din Maramureş, inclusiv la UPU Baia Mare. Pacienta a fost trimis la Spitalul de Boli Infecţioase după care a fost redirecţionată către Spitalul Judeţean.


Conform mai multor surse, femeia ar fi patroana unei firme care livrează produse medicale, în timp ce soţul este angajat la Consiliul Judeţean Maramureş. Colegii soţului au fost trimişi acasă de teama unei posibile infectări.

În acest moment se analizează posibilitatea carantinarea totală a Spitalului Judeţean din Baia Mare, la fel cum s-a întâmplat şi în Suceava.

Ultimele Stiri
abonare newsletter