Actualitate

Anchetă epidemiologică la UPU: „44 de contacţi ai asistentei infectate, POSIBIL EXPUȘI”

Autorităţile clujene sunt în stare de alertă după ce o asistentă de la U.P.U. Cluj-Napoca a fost depistată pozitiv la COVID-19.

ancheta-epidemiologica-la-upu-cluj-exista-44-de-contacti-posibil-expusi ancheta-epidemiologica-la-upu-cluj-exista-44-de-contacti-posibil-expusi

Conform unui comunicat transmis de Spitalul Clinic Judeţan de Urgenţă Cluj-Napoca, la ora actuală au fost identificaţi 44 de contacți ai asistentei descoperită pozitiv la COVID-19, POSIBIL expuși, prin desfășurarea activității în toate punctele de lucru ale UPU-SMURD.

"DSP a cerut anunțarea medicului epidemiolog al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, pentru evaluarea situației, a riscului de expunere și identificarea contacților expuși asistentei medicale. La ora 18:30, 25.03.2020, s-a demarat o anchetă epidemiologică amplă. Datele au evidențiat un alt timp de posibilă expunere la infecția cu COVID-19 pentru asistenta medicală, în jurul datei de 17 martie, fără legătură cu UPU.S-au identificat 44 de contacți, posibil expuși, prin desfășurarea activității în toate punctele de lucru ale UPU-SMURD, posibil expunere prin sursă secundară de contaminare. La acest moment, testele sunt în lucru", au transmis oficialii.


Citeşte în continuare: Asistentă de la UPU Cluj, testată POZITIV la COVID-19! Prefectul: "Nu comentez"

Citeşte în continuare: O asistentă de la UPU Cluj este INFECTATĂ de 2 zile cu CORONAVIRUS! Prefectul știa, dar a refuzat să confirme

abonare newsletter