Actualitate

VIDEO. ARMATA a ieşit în stradă. Vehicule militare prezente în mai multe intersecţii

Armata Română a ieşit pe străzile din mai multe oraşe important din România după ce a fost anunţată ordonanţa militară numărul 3.

video-armata-a-iesit-in-strada-vehicule-militare-prezente-in-mai-multe-intersectii video-armata-a-iesit-in-strada-vehicule-militare-prezente-in-mai-multe-intersectii

Ministerul Apărării Interne a postat pe contul de facebook un clip în care se poate vedea clar momentul în care militarii şi vehiculele din dotare părăsesc o bază. Miltarii vor patrula în următoarele zile pe străzile din marile oraşe şi vor face patrule mixte cu agenţii din cadrul Poliţiei Române şi a Jandarmeriei.

"Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici! Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență.
Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere", au transmis reprezentanţii Mapn


Ultimele Stiri
abonare newsletter