Actualitate

TAROM a anulat TOATE cursele interne. Zborurile spre Germania și Franța, suspendate

TAROM (Transporturile Aeriene Române) a decis suspendarea tuturor curselor interne pentru următoarele 14 zile. De asemenea, se suspendă temporar operarea în Franţa şi Germania.

TAROM a anulat TOATE cursele interne. Zborurile spre Germania și Franța, suspendate TAROM a anulat TOATE cursele interne. Zborurile spre Germania și Franța, suspendate

Compania aeriană anunță pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse că pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor, fără penalizare sau pentru rambursarea integrală a biletelor.

„Începând cu dată de 25.03.2020, ora 12:00 (ora aterizării), am ales să suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile. Începând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea în Franţa şi Germania, pentru cel puţin 14 zile”, se arată într-un mesaj remis de TAROM.


„Toţi pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor, vă rugăm să contactaţi agentul emitent sau orice agenţie TAROM”, mai transmit reprezentanții companiei aeriene.

TAROM își cere scuze pentru disconfortul creat, dar şi pentru răspunsul cu întârziere la solicitările călătorilor. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deşi personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor, spun reprezentanții TAROM, care „cer înțelegere” din partea călătorilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter