Actualitate

SDEE Transilvania Nord, donaţie de 30.000 pentru Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord) a donat 30.000 de euro către Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

sdee-transilvania-nord-donatie-de-30000-pentru-spitalului-clinic-judetean-de-urgenta-cluj-napoca sdee-transilvania-nord-donatie-de-30000-pentru-spitalului-clinic-judetean-de-urgenta-cluj-napoca

 Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), operatorul de distribuție din partea de nord-vest a țării, parte a Grupului Electrica, a donat suma de 30.000 de euro către Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca pentru achiziţionarea de echipamente medicale care să ajute în lupta cu pandemia de coronavirus.

Banii vor fi folosiți pentru achiziția de aparatură medicală absolut necesară pentru tratarea pacienților afectați de noul virus, precum și de echipamente de protecție pentru personalul medical din spitale.


„În această perioadă dificilă, care ne pune față în față cu provocări nemaiîntâlnite până acum, trebuie să înțelegem cu toții că depinde de eforturile noastre comune ca să limităm efectele răspândirii virusului. Compania noastră este conștientă că susținerea sistemului medical și a personalului din spitale, responsabilitatea, solidaritatea și empatia pe care o vom manifesta în aceste zile, poate să facă diferența în modul în care vom depăși aceast moment critic”, a declarat Emil Merdan, Directorul General al SDEE Transilvania Nord.

“Încă de la debutul acestei situații, SDEE Transilvania Nord a adoptat măsuri speciale de protecție a consumatorilor, angajaților și partenerilor săi, precum și de limitare a unei potențiale extinderi a Covid-19. Planul de reziliență existent la nivelul companiei a fost actualizat cu promptitudine pentru a răspunde situației excepționale de la nivel național” a mai precizat Emil Merdan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter