Actualitate

O mamă şi trei copii au ajuns la spital după o intoxicaţie cu gaz

O mamă şi trei copii din localitatea clujeană Liteni au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu gaz.

o-mama-si-trei-copii-au-ajuns-la-spital-dupa-o-intoxicatie-cu-gaz o-mama-si-trei-copii-au-ajuns-la-spital-dupa-o-intoxicatie-cu-gaz

O mamă şi trei copii au fost transportaţi de urgenţă la spital după au fost intoxicaţi cu gaz în urma unei scurgeri care a avut loc într-o casă din localitatea Liteni.

"Intervenție salvatoare pentru o mamă și trei copii din localitatea Liteni, com. Săvădisla. O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 22.00 pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a asigura măsuri preventive, ca urmare a unui apel de urgență care anunța faptul că o fetiță de 6 ani prezenta semne de sincopă și se simțea miros de gaze în locuință. Echipajul SMURD ajuns la locul solicitării a evaluat mama și fetița, pe care le-au transportat de urgență la spital. Analizele realizate de medicii din UPU au arătat că atât fetița cât și mama acesteia prezentau intoxicație cu gaze și au alertat imediat dispeceratul integrat, despre faptul că cei doi copii de 11 și 13 ani, care rămăseseră acasă, trebuie să fie aduși de urgență la spital", a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter