Actualitate

Studenții de la UBB, "alungați" din cămine de coronavirus

Studenții de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca trebuie să elibereze căminele unde sunt cazați, potrivit unei decizii a conducerii universității.

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj a dispus eliberarea căminelor studențești, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Potrivit deciziei comunicate de conducerea UBB, studenții trebuie să elibereze camerele sau, dacă optează pentru rămânerea în cămine, au obligația să trimită o solicitare prin care să comunice motivul pentru care nu pot pleca.

Astfel, reprezentații Consiliului Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai (CSUBB) le recomandă studenților părăsesc căminele să elibereze camerele de toate bunurile personale, iar cei care au plecat deja din cămine sunt sfătuiți să nu revină după lucrurile lăsate în camere, pentru a evita o eventuală răspânire a virusului. Ei au fost asigurați că lucrurile lor vor fi păstarate în siguranță până la momentul în care pot reveni în cămine. CSUBB mai arată că există posibilitatea relocării studenților care rămân în cămine.

Ultimele Stiri
abonare newsletter