monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tratament naturist pentru tuse: cum scapi de tuse fără să iei pastile

Tratament tuse: iată care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste pentru tuse. Așa scapi de tusea supărătoare fără să iei pastile.

Tusea este de fapt un reflex natural al organismului prin care acesta încearcă eliminarea substanțelor străine și a mucusului ce se acumulează pe căile respiratorii.

Tusea poate deveni supărătoare dacă nu este tratată; din fericire în marea majoritate a cazurilor tratamentul se poate realiza la domiciliu, folosind soluții naturiste, fără a apela la pastile.


Iată câteva variante de tratament naturist pentru tuse.

Tratament tuse: cum scapi de tuse cu ceapă


Ceapa este foarte eficienta pentru a scapa de tuse. Poti incerca sa bei sirop de ceapa: toaca marunt 3 cepe mari si pune-le la fiert timp de cinci minute in 150 de mililitri de apa si 100 de grame de miere. Se administreaza rece, in doze de 3 - 4 linguri pe zi.

Poti prepara si ceai de ceapa pentru a scapa de tuse. Se zdrobeste o ceapa, se pune la fiert cu tot cu coaja timp de 10 minute in 300 de mililitri de apa si se lasa la racit. Dupa gust, se pot adauga cateva lingurite de miere. Se consuma 2 - 3 cani pe zi.


Tratament naturist pentru tuse: afla aici cum scapi de tuse fara sa iei pastille