Actualitate

InfoTrafic sprijină acțiunile de luptă împotriva coronavirusului

InfoTrafic va difuza în mod gratuit mesajele organizațiilor și acțiunilor civice care îi ajută pe care luptă cu COVID-19.

InfoTrafic – radioul care se aude în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca încurajează în această perioadă inițiativele civice, sociale, și oferă spațiu gratuit de promovare audio pentru organizațiile, fundațiile și grupurile care oferă ajutor celor aflați în nevoie și celor care luptă împotriva COVID-19.

Astfel, InfoTrafic va difuza în mod gratuit mesajele acestor organizații și acțiunile civice, care promovează solidaritatea umană și valorile care ne unesc.


Echipa InfoTrafic primește informații și mesaje la adresa office@infotrafic.biz și prin contactare directă pe pagina de Facebook.

În acest moment, InfoTrafic promovează activitatea și acțiunile grupului "Vă ajutăm din Cluj", un grup de solidaritate comunitară cu peste 1.000 de membri, care se organizează online, pentru a sprijini cetățenii și autoritățile în gestionarea situației generate de Coronavirus.


InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! este un post de radioficare care emite din anul 2005 în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca, informând publicul călător despre evenimente, spectacole, știri de interes public din orașul Cluj-Napoca. Echipa InfoTrafic organizează, de asemenea, campanii de educare și de informare, dar și campanii de strângere de fonduri, în parteneriat cu fundații recunoscute și abilitate, pentru sprijinirea unor copii care au nevoie de ajutor să își termine școala.

abonare newsletter