Actualitate

Interlop întors din Italia, în izolare, după bunul plac: „Coronavirusul e o conspirație!”

„Epidemia e o conspiraţie, manca-v-aş creieru’!” O filmare care scoate la iveală neputinţa autorităţilor în faţa unor indivizi pentru care izolarea la domiciliu sau carantina sunt doar glume spuse de DSP.

Pentru intelopul Catalin Geolgau, coronavirusul este o conspiratie. Foto: Facebook.com Pentru intelopul Catalin Geolgau, coronavirusul este o conspiratie. Foto: Facebook.com

S-a întors din Italia pe 10 martie, în plină pandemie de coronavirus, dar nu a respectat niciuna dintre obligaţiile impuse încă de la sosirea în România.

Mai mult, interlopul prahovean Cătălin Geolgău transmite live modul în care ignoră orice recomandare sau obligaţie la care trebuie să se supună toţi românii.


În filmul postat de Rise Project, Cătălin le spune „fraţilor lui” că „epidemia e o conspiraţie, manca-v-aş creieru’, sunt interese străine la mijloc, chinejii e atacaţi fără milă la caşcaval. Ordinea mondială şi-a luat-o la temelie, dar fratili tău se simte bine şi-l doare la pendulă”.


„După alte piruete prin Ploieşti, Geolgău s-a adunat cu alţi bombardieri din regiune şi a ucis virusul, la caterincă, cu nişte whiskey. Contul lui de Facebook este, practic, un manifest de libertate”, spun jurnaliştii de la Rise Project, citați de Banatul Azi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter