Actualitate

Numărul bolnavilor de CORONAVIRUS urcă spre 300! Două cazuri noi la Cluj

Un număr de 277 de persoane au fost confirmate până în prezent cu noul tip de coronavirus, a informat joi Grupul de Comunicare Strategică.

numarul-bolnavilor-de-coronavirus-urca-spre-300-doua-cazuri-noi-la-cluj numarul-bolnavilor-de-coronavirus-urca-spre-300-doua-cazuri-noi-la-cluj

UPDATE: Unul dintre cazuri este o femeie de 50 de ani, care s-a prezentat  la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, în 17.03.2020, cu subfebrilități, slăbiciune generală, tuse, greață, cefalee, dureri articulare. Ea a călătorit în Austria cu mașina personală, anterior declarării ca zonă galbenă. Starea sa generală esre bună, fără elemente de gravitate.

Și al doilea caz este tot o femeie, 31 ani, contact al cazului pozitiv nr. 71 din Brașov. Are o stare generală bună, fără elemente de gravitate. Contacții au fost identificați și recoltați pentru testare.


Aproape 300 de persoane au contactat până în prezent virusul COVID-19. Dintre acestea, 25 au fost declarate vindecate şi externate - 16 la Timişoara, 8 la Bucureşti şi unul la Iaşi.

De la ultima informare transmisă, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la Bucureşti, 2 la Cluj, 2 la Bistriţa Năsăud, 2 la Covasna şi câte unul la Iaşi, Dolj, Ilfov şi Constanţa.


Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între 19 ani şi 67 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter