Actualitate

The Pussycat Dolls şi-au anulat o serie de concerte din Europa. Mai vin la UNTOLD ?

The Pussycat Dolls şi-au anulat turneul de reunire pe fondul pandemiei de coronavirus, iar prezenţa lor la Untold este sub semnul întrebării.

the-pussycat-dolls-si-au-anulat-o-serie-de-concerte-din-europa-mai-vin-la-untold- the-pussycat-dolls-si-au-anulat-o-serie-de-concerte-din-europa-mai-vin-la-untold-

Ashley Roberts, una dintre componentele formaţiei, a anunțat știrea pe Instagram și a dezvăluit că mai multe concerte din Anglia şi Irlanda  vor fi amânate până în octombrie. Cântăreaţa a recunoscut că se simte „tristă” şi „dezamăgită”, deoarece toate componentele trupei au aşteptat acest turneu care ar fi trebuit să reunească trupa.

Anul trecut, Pussycat Dolls au anunțat că se vor reuni și vor avea un Europe Tour care va include inclusiv prezenţa la Cluj-Napoca pentru festivalul UNTOLD. Melody Thornton, care făcuse parte din trupă, a ales să nu se mai reunească.


Oficialii UNTOLD continuă pregătirile pentru marele festival din luna august şi speră că lineup-ul nu va suferi modificări din cauza pandemiei de coronavirus: "Privim cu optimism și muncim la fel de intens în următoarele 4, respectiv 5 luni, la fel cum am făcut-o și până acum, pentru a aduce bucurie oamenilor în lunile de vară, respectiv în iulie și august, când vor avea loc evenimentele. Suntem încrezători că măsurile luate atât la nivel internațional cât și la nivel național de către reprezentanții autorităților competente în domeniu, coroborate cu conștientizarea fiecărei persoane de a respecta normele de protecție și prevenție atât pentru siguranța proprie cât și pentru cei din jur, vor avea ca efect o evoluție pozitivă în lunile care urmează" a declarat Edy Chereji, Director de Comunicare UNTOLD & NEVERSEA.

Pussycat Dolls s-au format pentru prima dată în 2003 și s-au despărţit șapte ani mai târziu în 2010.

Ultimele Stiri
abonare newsletter