Actualitate

Semafor nou pe strada Aurel Vlaicu: „Excelent, abia aștept să stau la coadă acolo!”

Un nou semafor și o nouă trecere de pietoni și-au făcut apariția în zona IRA, pe strada Aurel Vlaicu.

Semafor nou pe strada Aurel Vlaicu: „Excelent, abia aștept să stau la coadă acolo!” Semafor nou pe strada Aurel Vlaicu: „Excelent, abia aștept să stau la coadă acolo!”

În cursul zilei de miercuri, muncitorii au efectuat ultimele „finisaje” în vederea amenajării trecerii de pietoni și a semaforului din apropierea noului Kaufland din zona IRA. Decizia municipalității de a amplasa un semafor la doar câțiva zeci de metri de o altă trecere de pietoni a împărțit clujenii în două tabere.

„Bănuiesc că anulează semaforul de mai în față puțin, altfel ce rost au atâtea semafoare?”, se întreabă Adrian G. „Semafor aici, semafor peste 50 de metri, mulțumim Bokistan!”, a ironizat Pablo P. „Excelent, abia aștept să stau în coloană acolo!”, a exclamat Alin U, completat de Horațiu F.: „Ăștia sunt tâmpiți cu totul, păi hai să facem în față la toate solarele și saloanele din Cluj treceri!”.


Au fost însă unii care s-au declarat mulțumiți de noua găselniță a Primăriei. „Bravo! În sfârșit, o soluție rațională pentru pietonii care riscau să fie loviți de mașini”, a spus Nicu. „Mi se pare foarte corect, ținând cont de cele trei magazine mari. Era un ocol prea mare să mergi cu bagaje în mână ca să ajungi la stația de autobuz și atunci preferai să mergi cu mașina personală”, a declarat Lucica C.

Alți clujeni au dus problema într-o nouă direcție, unii cerând cu disperare pasarele pietonale peste arterele principale din oraș, contrați de cei care dau vina pe autostopiștii din zona IRA. „Eu unul vreau să îi «felicit» pe nesimțiții care stau la autostop și trec strada pe unde îi taie capul. Datorită lor ne umplem de semafoare în acea zonă. Niște leneși incompetenți de a trece strada 50 metri mai jos”, a exclamat Marius C.


„Pentru cei cu pasarela, vă rog să vă puneți într-un scaun cu rotile și să vedeți ce senzații tari veți trăi! Apoi luați o păpușă de vreo 10-14 kg, puneți-o într-un cărucior pe care agățati doar două plase (a câte aproximativ 1 kg fiecare). Spor la urcat pasarele!”, s-a plâns Simina C.

abonare newsletter