Actualitate

Veste bună: DROJDIA REVINE ÎN MAGAZINE. 2 mil. de pachete, pe rafturi, în această săptămână!

Cel mai mare producător de drojdie din România va livra 2 milioane de pachete în această săptămână care vor fi suficiente pentru 25 de milioane de pâini.

cel-mai-mare-producator-de-drojdie-din-romania-vom-livra-2-milioane-de-pachete-in-aceasta-saptamana cel-mai-mare-producator-de-drojdie-din-romania-vom-livra-2-milioane-de-pachete-in-aceasta-saptamana

Comenzile de drojdie pentru consum casnic de pe piața româneasă au înregistrat cifre record de la începutul lunii martie și până în prezent, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus (COVID 19) și în România. Cel mai mare producător de drojdie din România a livrat către magazinele din toată țara 1 milion de pachete de drojdie (uscată și proaspată) în săptămâna 9-15 martie, iar pentru săptămâna 16-22 martie comenzile s-au dublat.

În mod normal singura din România care produce drojdie proaspătă, livrează săptămânal la nivel național, către magazine, 650.000 de pachete de drojdie proaspătă sau uscată, de diferite gramaje. De la declanșarea stării de urgență în Italia și creșterea numărului de cazuri de coronavirus din România, cererea de drojdie s-a triplat.


“Anul trecut în martie, dar și în februarie 2020, am avut comenzi săptămânale de aproximativ 650.000 de pachete de drojdie pentru consum casnic. Această cantitate poate fi folosită pentru a produce aproape 7 milioane de pâini a câte 400 de grame fiecare. În săptămâna 9-15 martie, am livrat 1 milion de pachete, iar pentru săptămâna în curs, comenzile s-au dublat: 2 milioane de pachete de drojdie”, a spus un oficial al firmei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter