Actualitate

Universitatea Tehnică închide căminele pentru siguranța studenților

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a decis, marți, 17 martie, că ce mâine, ora 22.00 căminele universității din Cluj-Napoca și Baia Mare se închid.

Universitatea Tehnică închide căminele pentru siguranța studenților Universitatea Tehnică închide căminele pentru siguranța studenților

Măsura a fost luată din cauza pandemiei de coronavirus.

Căminele UTCN atât din Cluj-Napoca cât și din Baia Mare vor fi închise începând de miercuri pe toată durata de valabilitate a Stării de urgență decretată la nivel national.

Studenții cazați în căminele UTCN în acest moment vor lua toate măsurile pentru a părăsi căminul până la data și ora indicate. Studenții de la facultățile din afara UTCN vor fi complet decazați (li se vor încheia Contractele de închiriere), în timp ce studenții de la facultățile din cadrul UTCN vor lua toate măsurile necesare pentru a nu trebui să revină la locurile de cazare până la revocarea măsurii de închidere a căminelor.

Studenții UTCN cărora le este absolut imposibilă relocarea până la ora 22:00 a zilei de miercuri, 18 martie 2020 și/sau solicită rămânerea în căminele UTCN în ciuda pericolului suplimentar la care se expun, vor redacta, semna doar în nume personal o Cerere/Declarație pe proprie răspundere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter