Actualitate

Ședințele de urbanism ale CJ Cluj, mutate în premieră în online

Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism din cadrul Consiliului Județean Cluj își mută activitatea, în premieră, în mediul online.

Având în vedere situația actuală, din dorința de a reduce la minimum riscul legat de o posibilă contaminare cu noul coronavirus, Consiliul Județean Cluj implementează, în premieră absolută, derularea în sistem online a ședințelor Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU).

Astfel, în cadrul următoarei ședințe a Consiliului Județean Cluj va fi stabilit cadrul normativ pentru derularea online a ședințelor CTATU, urmând a fi modificat Regulamentul de desfășurare a acestor întâlniri astfel încât să poată fi organizate și prin internet, în sistem de tele-conferință.


De asemenea, din dorința protejării și unui ajutor reciproc, Consiliul Județean Cluj recomandă scanarea și, respectiv transmiterea pe adresa de e-mail urbanism@cjcluj.ro a tuturor documentelor aferente urbanismului și autorizării lucrărilor de construire: cererile de emitere a certificatelor de urbanism, cererile de emitere a autorizațiilor de construire/desființare, precum și orice completări sau documente legate de procesul de autorizare a construcțiilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter