Actualitate

Preţul carburanţilor a scăzut drastic! Unde găseşti cea mai ieftină benzină în Cluj-Napoca

Preţul carburanţilor a scăzut semnificativ în ultima perioadă, iar un litru de benzină a ajuns să coste sub 4,8 lei.

pretul-carburantilor-a-scazut-drastic-unde-gasesti-cea-mai-ieftina-benzina-in-cluj-napoca pretul-carburantilor-a-scazut-drastic-unde-gasesti-cea-mai-ieftina-benzina-in-cluj-napoca

Răspândirea masivă a COVID-19 în întreaga lume a afectat cum era și normal mai multe piețe economice, printre care și cea a petrolului, care a avut o scădere la bursă. Regresul cotației petrolului și criza mondială sunt vizibile și la pompă, carburanții ieftinindu-se considerabil în România.

Cea mai ieftină benzină în Cluj-Napoca o găsim la staţiile Petrom de pe strada Traian Vuia şi strada Oaşului în ambele locaţii preţul pentru un litru fiind de 4,73 Lei/ Litru. Motorina standard se găseşte la un preţ de 4,93 Lei/Litru la staţiile Petrom de pe Traian Vuia, Oaşului, Şoseaua Cluj-Napoca - Turda şi Piaţa Ştefan Cel Mare.


Preţul mic al carburanţilor este datorat şi Proiectului de lege prin care a fost eliminată supraacciza la carburanți la finalul anului trecut. Eliminarea acestei supraaccize a dus astfel la scăderea benzinei și motorinei la pompele din țara noastră, România devenind țara cu cei mai ieftini carburanți din UE.

abonare newsletter