Actualitate

Încă un pacient cu coronavirus a fost transferat la Cluj

Un bărbat din Satu Mare a ajuns în această dimineață la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj, după ce sâmbătă a fost depistat cu noul coronavirus.

Bărbatul de 46 de ani, confirmat sâmbătă cu COVID-19, a fost transferat, duminică dimineaţă, din centrul de carantină la Clinica de Boli Infecţioase din Cluj. Potrivit anchetei epidemiologice, bărbatul a intrat în contact cu o singură persoană, testul acesteia fiind negativ.

Bărbatul din Satu Mare este cel de-al 120-lea caz de îmbolnăvire cu coronavirus din România. Acesta s-a întors din Milano în 11 martie.


”Acesta a fost transferat din carantină, în această dimineaţă, la o Clinică de Boli Infecţioase din Cluj. Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili contacţii bărbatului confirmat pozitiv la noul COVID-19. Din primele verificări, bărbatul afirmă că a avut un singur contact,  o persoană, care a fost deja testată, iar rezultatul a fost negativ. Urmează să fie testată din nou”, a transmis Prefectura Satu Mare.

În continuare se poartă discuţii pentru a se stabili dacă persoana infectată a mai avut sau nu contact cu alte persoane.

Ultimele Stiri
abonare newsletter