Actualitate

Supermarketurile clujene, obligate să facă aprovizionare din oră în oră. Făina, drojdia şi zahărul, cele mai vândute. FOTO

Coronavirusul a provocat isterie prin supermaketurile clujene în ultimele două zile.

De teama faptului că ar putea să rămână fără alimentele de bază, zeci de clujeni s-au înghesuit vineri în cele mai importante supermarketuri din oraş pentru a se aproviziona, deşi unele dintre cele mai importante măsuri recomandă de autorităţi în această perioadă este statul în casă şi evitarea locurilor aglomerate.

Angajaţii supermarketurilor clujene au fost obligaţi să lucreze la capacitate maximă şi să reînnoiască stocurile de produse constant. Cea mai mare bătaie a fost pe făină, zahăr şi drojdie (aliment extrem de important în preparea pâinii).


O angajată LIDL a povestit situaţia pentru Monitorul de Cluj: "Este un pic mai mult agitaţie ca deobicei. Cel mai căutat produs este drojdia în acest moment, dar lumea cumpără şi făină şi zahăr, lapte sau alte alimente de bază".

Cea mai mare înghesuială a fost şi de această dată la Auchan Iris, locul unde sute de clujeni s-au înghesuit pentru a se aproviziona, în ciuda recomandărilor făcute de autorităţi.

abonare newsletter