Actualitate

Taxiurile clujene, dezinfectate după fiecare cursă! Cine nu respectă, poate rămâne fără licenţă

Taxiurile clujene sunt dezinfectate după fiecare cursă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

taxiurile-clujene-dezinfectate-dupa-fiecare-cursa-cine-nu-respecta-poate-ramane-fara-licenta taxiurile-clujene-dezinfectate-dupa-fiecare-cursa-cine-nu-respecta-poate-ramane-fara-licenta

Emil Boc a vorbit despre o serie de măsuri absolute necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului pe raza municipiului Cluj-Napoca. Edilul a anunţat că după fiecare cursă efectuată, taxiurile sunt obligate să dezinfecteze uşile, în caz contrar sancţiunile pot ajunge până la retragerea licenţei.

"Încercăm să prevenim pe cât posibil răspândirea virusului. Taximetristul este obligat după fiecare cursă să dezinfecteze maşina. Acum nu mai vorbim de recomandări, vorbim de nişte măsuri şi cine nu respectă poate rămâne chiar şi fără licenţă. La fel se procedează şi cu autobuzele care se dezinfectează după fiecare cursă. Fac o recomandare şi către Asociaţiile de Proprietarii pentru a intensifica măsurile de dezinfecţie a balustradelor şi a uşilor de intrare sau cele de la lift", a spus Emil Boc.


Edilul spune că oamenii au reacţionat foarte bine la măsurile impuse în Cluj-Napoca şi încearcă să prevină pe cât posibil extinderea virusului.

"Am înţeles că numărul de oameni s-a redus cu aproximativ 30% la mall-uri, iar în mijloacele de transport numărul a scăzut semnificativ. E bine că oamenii sunt preventivi, deoarece e mai uşor să prevenim decât să tratăm, în special la persoanele în vârstă", a mai spus Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter