Actualitate

Vedetele nu scapă nici ele de CORONAVIRUS. Patru nume importante au contactat virusul

Coronavirus loveşte inclusiv nume importante din întreaga lume, iar printre cele mai sonore persoane care au contactat virusulul sunt Tom Hanks şi soţia lui.

vedetele-nu-scapa-nici-ele-de-coronavirus-patru-nume-importante-au-contactat-virusul vedetele-nu-scapa-nici-ele-de-coronavirus-patru-nume-importante-au-contactat-virusul

Actorul american și soția sa au ieșit pozitiv la testarea pentru coronavirusul Covid-19 în Australia. Cei doi se aflau la Antipozi, acolo unde filmau pentru o peliculă despre Elvis Presley.

Tom Hanks a povestit pe instagram simptomele pe care le-a avut înainte să fie depistat pozitiv pentru coronavirus: „Ne-am simțit puțin obosiți, ca și cum am fi fost răciți, și unele dureri musculare. Rita avea frisoane care veneau și treceau. Și febră ușoară. Pentru a face ceea ce e corect, cum e necesar în aceste momente, cu protocoalele ce trebuie urmate, am fost testați și izolați pe perioada necesară pentru sănătatea și siguranța publică“, a spus actorul.


Tom Hanks filma în Australia o producție despre Elvis Presley, iar Rita Wilson a avut concerte la Brisbane și la Opera din Sydney, ambele în Australia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello, folks. Rita and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that came and went. Slight fevers too. To play things right, as is needed in the world right now, we were tested for the Coronavirus, and were found to be positive. Well, now. What to do next? The Medical Officials have protocols that must be followed. We Hanks’ will be tested, observed, and isolated for as long as public health and safety requires. Not much more to it than a one-day-at-a-time approach, no? We’ll keep the world posted and updated. Take care of yourselves! Hanx!


A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on Mar 11, 2020 at 6:08pm PDT

Fotbalistul italian Daniele Rugani, legitimat la Juventus Torino, precum şi baschetbalistul Rudy Gobbert, cel mai important jucător defensiv din NBA în ultimii ani, au fost şi ei depistaţi pozitivi cu coronavirus. NBA a suspendat toate meciurile din liga nord-americană de baschet pentru o perioadă nedeterminată. Campionatul Italiei a fost şi el suspendat, în timp ce mai multe meciuri din Europa League şi Champions League au fost amânat sau vor fi disputate fără spectatori.


Qiu Jun, unul dintre cei mai populari bodybuilderi din China, a murit din cauza coronavirus. Sportivul din Wuhan, orașul din care a pornit epidemia, a refuzat să poarte mască și a continuat să meargă la sală pentru a face exerciții, în ciuda apelurilor disperate ale autorităților locale și ale familiei.

 

abonare newsletter