monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Mijloacele de transport în comun din Cluj, DEZINFECTATE după fiecare ciclu de călătorie

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca anunță măsuri speciale de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun, în contextul epidemiei de coronavirus.

Mijloacele de transport în comun, DEZINFECTATE după fiecare ciclu de călătorie

„În vederea aplicării prevederilor Hotărârii nr. 6/09.03.2020 a Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA a luat măsuri pentru a asigura dezinfecția mijloacelor de transport aflate în circulație la capetele de linie, de regulă după încheierea fiecărui ciclu de transport”, se arată într-un comunicat remis de CTP Cluj-Napoca.

Potrivit Companiei de Transport Public, a fost dublat bugetul alocat pentru achiziționarea materialelor și a dezinfectantului necesare pentru dezinfecția mijloacelor de transport. Produsul utilizat este un biocid de tipul 2, pentru dezinfecția suprafețelor.


Potrivit reprezentanților CTP, personalul care execută operațiunile de dezinfecție la capetele de linie este instruit asupra modului de utilizare a produsului biocid și dispune de mijloacele de protecție individuale, corespunzător riscurilor.