Actualitate

Polițiștii clujeni au făcut ordine în Mănăștur. Scandalagii și șoferii, puși la punct de agenți

Polițiștii clujeni au făcut ordine în cartierul Mănăștur în noaptea de marți spre miercuri.

Polițiștii clujeni au făcut ordine în Mănăștur. Scandalagii și șoferii, puși la punct de agenți Polițiștii clujeni au făcut ordine în Mănăștur. Scandalagii și șoferii, puși la punct de agenți

La data de 10 martie anul curent, în intervalul orar  00.30 - 02.00, a fost organizată o acţiune punctuală la care au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 4 Poliție, Formațiunea de Siguranță Publică și Patrulare, polițiști din cadrul Biroului Rutier, precum și funcționari din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

Acțiunea a avut drept scop menținerea climatului de siguranță publică și respectarea legii, prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier pentru reducerea numărului accidentelor de circulație, precum și depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.


Polițiștii au acţionat cu preponderență pe raza cartierului Mănăștur. În cadrul acțiunii, au fost legitimate 34 de persoane și au fost verificate 18 autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale. 7 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică și pentru nerespectarea regulilor de circulație.

De asemenea, au fost identificate 3 persoane fără adăpost, fiind conduse la centrul de găzduire de către funcționarii din cadrul primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter