Actualitate

Accident cu PATRU mașini în Vâlcele. Un autoturism a ZBURAT de pe drum

Un accident rutier în care au fost implicate patru mașini a avut loc în această dimineață în localitatea clujeană Vâlcele.

Accident cu PATRU mașini în Vâlcele Accident cu PATRU mașini în Vâlcele

În localitatea clujeană Vâlcele a avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme marți dimineața.

„Conducătorul unei autoutilitate, în vârstă de 43 de ani, nu a păstrat distanța de siguranță față de autovehiculele din fața sa oprite la trecerea pentru pietoni, a intrat în impact cu un autoturism care la rândul său a fost proiectat în alte două autovehicule aflate în fața sa”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


„Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SUMRD și două SAJ au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 6.40, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Vâlcele. Pompierii au găsit la locul accidentului patru autoturisme avariate și un bărbat de cca 50 de ani care se afla pe bancheta unuia dintre autoturisme. Pompierii au acționat pentru a-l  scoate pe bărbat folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu fie agravate posibilele leziuni suferite, și a fost predat echipajului SMURD pentru a fi transportat la spital. Acesta era conștient și cooperant. Alți patru bărbați au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doar unul a fost transportat la spital, cu afecțiuni ușoare”, transmite ISU Cluj.

Cei doi pasageri aflați în primul autoturism acroșat au fost răniți și transportați la UPU Cluj.


Șoferul a fost testat, dar nu consumase alcool

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter