Actualitate

Accident GRAV lângă Huedin. Doi bărbați au fost răniți

Un accident grav de circulație a avut loc în noaptea dinspre duminică înspre luni în apropiere de Huedin. Doi bărbați au fost răniți.

Doi bărbați au fost răniți în urma unui accident grav care a avut loc în apropiere de Huedin.

Un șofer Moldovean care circula dinspre Oradea înspre Cluj nu a redus viteza într-o curbă și a intrat cu mașina într-o coliziune frontală cu un TIR.


„Pe un sector de drum în rampa ușoară, limitare de viteza la 40 km/h, curbă la dreapta, soferul nu reduce viteza de deplasare și întră în coliziune frontala cu un autocamion înmatriculat în județul Cluj, condus regulamentar din sens opus. 2 răniți - conducător auto și pasager în autoturism, ambii cetățeni moldoveni; nu au putut fi testați cu aparat etilotest, pentru ambii fiind recoltate probe biologice de sânge”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului, unul dintre pasageri a rămas încarcerat.


„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit în cursul nopții, în jurul orei 24.00, pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe drumul european E60, în zona podului Vinerii. Pompierii au găsit la locul accidentului un autotren și un autoturism avariate și un pasager încarcerat în autoturism, aflat înstare de conștiență și care prezenta multiple traumatisme. Cel de-al doilea pasager al autoturismului era ieșit din acesta și prezenta traumatisme la nivelul unui umăr și la un picior.
Pompierii au acționat cu echipamentele de descarcerare pentru a asigura accesul la persoana rămasă blocată în autoturism, fiind tăiată portiera autoturismului, s-a îndepărtat bordul acestuia și s-a tăiat o parte din suporții scaunului șoferului pentru a putea scoate, cu ked-ul din dotare, persoana din autoturism, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Cei doi bărbați, de aproximativ 20 de ani, au fost preluați de către un echipaj SAJ și unul SMURD și au fost transportați la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter