Actualitate

BĂUT şi cu PERMISUL SUSPENDAT a provocat un accident

Un bărbat băut şi cu permisul suspendat a provocat un accident pe strada Tauţiului din Floreşti.

La data de 4 martie anul curent, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 6 Poliție Rurală Florești au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care are dreptul de conducere suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute de Codul penal.

În fapt, în jurul orei 11.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din localitatea Beclean, județul Bistrița - Năsăud, care se deplasa pe strada Tauțiului, din comuna Florești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.


S-a constatat faptul că, în cursul aceleiași zile, bărbatul de 33 de ani a fost implicat într-un accident rutier pe raza aceleiași comune, eveniment din care au rezultat pagube materiale.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, ulterior refuzând testarea. Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

abonare newsletter