Actualitate

Sistem modern de acces în parkingul Primăriei cu aproape 1 mil. lei

Primăria Cluj-Napoca achiziționează echipament de control acces și plată în parkingul suprateran Moților, în valoare de aproximativ un milion de lei.

Licitația a fost lansată sâmbătă în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), termenul limită de depunere a ofertelor fiind data de 31 martie. Valoarea investiției este estimată la 989.914 lei fără TVA și va fi finanțată din bugetul local. Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț.

Obiectul contractului îl constituie furnizarea, montarea și punerea în funcțiune în parkingul Moților a unui sistem complet de control acces și plată cu toate elementele și subsistemele necesare funcționării acestuia. 


Contractul prevede achiziționarea următoarelor echipamente: 

- Terminal de intrare prevăzut cu eliberator de tichete: 2 bucăți


- Casă automată de plată: 3 bucăți

- Terminal de ieșire prevăzut cu cititor de tichete: 3 bucăți


- Bariere: 5 bucăți

- Camere LPR (de recunoaștere a numerelor de înmatriculare): 5 bucăți


- Echipament de encodare al cardurilor de tip contactless: 1 bucată

- Panouri de informare de tip LED: 3 bucăți


- Sistem de alimentare UPS: 1 bucată

- Sistem de administrare: 1 bucată

- Abonament lunar pentru utilizarea platformei de plăți online și a sistemului de administrare cu acces de la distanță pe platformă de tip cloud: 1 bucată.

"Întregul sistem de control acces și plată va avea rolul de a gestiona într-un mod automat, fără operatori umani, accesul la parcare, traficul din incinta parcării, taxarea contravalorii timpului de staționare și accesul l aieșirea din parcare prin intermediul echipamentelor  și a sistemului de administrare", se arată în caietul de sarcini.

Plata taxei de parcare va putea fi făcută atât la casa automată de plată care va fi amplasată în incinta parkingului, dar și prin intermediul aplicației de plată online, cu cardul bancar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter