Actualitate

O femeie din Cluj, dispărută în urmă cu 3 săptămâni, găsită MOARTĂ

Polițiștii au găsit cadavrul femeii din Florești, care a dispărut în urmă cu aproape o săptămână de acasă, ascuns în locuința unui bărbat din județul Alba.

„La data de 27/28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie a.c.. Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din  județul Alba, bănuit de uciderea femeii", transmite IPJ Cluj.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie 2020, femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia. Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.


În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic Cluj. De asemenea, au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor.


În data de 18 februarie, IPJ Cluj anunța că este cautată o femeie în vârstă de 41 de ani, din Florești, care a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter