Actualitate

Wizz Air reduce zborurile spre Italia! Clujul pierde 12 curse pe săptămână

Wizz Air a anunțat că va reduce zborurile spre Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

Wizz Air reduce zborurile spre Italia! Clujul pierde 12 curse pe săptămână Wizz Air reduce zborurile spre Italia! Clujul pierde 12 curse pe săptămână

Wizz Air a anunțat că își modifică programul de zbor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia ca urmare a epidemiei de virus COVID-19, rezultatul fiind un număr important de anulări pe anumite rute spre nordul țării în perioada 11 martie – 2 aprilie 2020. În acest interval a fost redusă aproximativ 60% din capacitatea de zbor spre Italia. Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin email, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.


Cursele se vor reduce astfel din săptămâna 11-18 martie:

Cluj-Napoca - Milano Bergamo  de la 7 curse la 2 curse
Cluj-Napoca - Bologna de la 3  la 1 cursă
Cluj-Napoca - Bari de la 2 la 1 cursă
Cluj-Napoca - Roma Ciampiono de la 4 la 1 cursă
Cluj-Napoca - Treviso de la 2 la 1 cursă

Ultimele Stiri
abonare newsletter