Actualitate

Atenție părinți clujeni! Biletele la spectacolele Teatrului Puck se scumpesc

Weekendul care vine anunță spectacole inedite pentru părinți și copii la Teatrul Puck, dar și o majorare a prețurilor biletelor.

Doi eroi foarte îndrăgiți din lumea poveștilor vor fi protagoniștii spectacolelor finalului de săptămână la Teatrul de Păpuși „Puck" din Cluj-Napoca. Este vorba de prințesa Aurora și de Cipi/Cspike, piticul uriaș.

Sâmbătă, 29 februarie, de la ora 11, este programat spectacolul „Csipike"/„Cipi, piticul uriaș".  Csipike, figura centrală a piesei cu aceeași titlu - este un pitic cât o palmă care trăiește în scorbura Fagului Uriaș, din mijlocul Pădurii. Mânat de dorința de a face bine tuturor locuitorilor, Csipike declară Pădurea tărâmul "păcii și al iubirii". Experimentul eșuează: Cerbul Bătrân și Cerbul Tânăr, spre încântarea tuturor personajelor și contrar indicațiilor date de Csipike, se iau la luptă chiar în mijlocul festivității dedicat păcii și iubirii ...  Dar Csipike nu se lasă: va inventa un prieten misterios cu sprijinul căruia va reuși să-și țină prietenii pentru scurt timp în spaimă și nedumerire.


E o aventură plină de suspans și de învățăminte al cărei final vă așteptăm să îl aflați în sala de spectacole.

Regia este semnată de Varga Ibolya, păpușile și scenografia de Ioana Olăhuţ, iar muzica de Péter Venczel. În distribuție: Urmánczi Jenő, György László, Patka Ildikó, Erdei Emese, Giriti Réka, Kötő Áron, Pünkösti Laura, Balogh Dorottya, Csortán Márton, Domokos Szabolcs, Mostis Balázs și Bondár Tibor.


Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Duminică, 1 martie, de la orele 11 și 12.30 sunt programate reprezentații ale spectacolului „Frumoasa din pădurea adormită", după  Charles Perrault, în scenariul și regia lui Gabriel Apostol.


Spectacolul aduce în atenția spectatorilor de toate vârstele o feerie, un basm îndrăgit al literaturii clasice universale, o poveste despre bine și rău, despre destin, prietenie și iubire. Este povestea binecunoscută a prințesei Aurora, blestemată de ursitoarea cea rea să moară după ce se înțeapă într-un fus chiar când împlinește 16 ani.

Scenografia este realizată de Andra Ștefan, iar ilustrația muzicală de Dan Bălan. În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Frunzina Anghel, Andreea Bolovan, Laura Corpodean, Ionuț Constantinescu, Robert Trifan, Iulian Lungu, Călin Mureșan, Angelica Pamfilie, Andra Ștefan și Adina Ungur.


Spectacolul va fi prezentat în limba română. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Începând cu ziua de duminică, 1 martie, prețurile biletelor de intrare la spectacolele Teatrului „Puck" se modifică, în baza deciziei 42630/2019 al Consiliului Județean Cluj la Proiectul de hotărâre privind aprobarea  tarifelor  pentru spectacolele susținute de către Teatrul de Păpuşi „Puck" în anul 2020. Astfel, noile tarife sunt următoarele:


Biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri va costa 30 de lei (pentru adulți), 15 lei (pentru pensionari) și 7 lei pentru preșcolari, elevi și studenți).

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică va costa 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

„Vă recomandăm abonamentul (valabil pe 12 luni) care cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei”, au transmis reprezentanții teatrului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter