Actualitate

Legumele și fructele cu cele mai multe pesticide. Lista completă

Lista completă cu legumele și fructele cu cele mai multe pesticide. Atenție la ce mâncați! Sunt legume și fructe din comerț care sunt adevărate otrăvuri în farfurie! E incredibil ce e pe primul loc!

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară din România a făcut publică o listă cu cele mai nocive legume și fructe.

Multe persoane susțin că au un stil de viață sănătos pentru că mănâncă multe fructe și legume proaspete. Ce nu știu mulți e că dieta aceasta se poate dovedi una toxică pentru organism. Și asta pentru că sunt produse din piață sau din supermarketuri care conțin multe substanțe dăunătoare. Care sunt legumele și fructele cu cele mai multe pesticide? Avem lista completă!


Legume și fructe cu pesticide. Lista cu legumele și fructele cu cele mai multe pesticide. Atenție! Pe lista produselor toxice sunt incluse fructele și legumele care nu sunt luate din grădina bunicii sau pe care le-ați plantat, îngrijit și recoltat dvs. Este vorba în special de produsele din export sau de cele pe care le cumpărăm în extrasezon.

Potrivit semnalului de alarmă tras de reprezentanții Autorității Naționale Sanitar Veterinare din România, pe lista cu cele mai multe pesticide se află pe loc fruntaș cartoful. Cartofii au printre cele mai multe chimicale! Dintre fructe, merele sunt și ele nocive! Raportat la greutatea lor, cartofii și merele au cantități imense de substanțe nocive organismului.


Vezi lista completă cu legumele și fructele cu cele mai multe pesticide pe wowbiz.ro!

Ultimele Stiri
abonare newsletter