Actualitate

ACCIDENT MORTAL în Cluj! Un bătrân, lovit în timp ce se afla pe bicicletă

La data de 21 februarie anul curent, în jurul orei 19:20, în comuna Cătina, judeţul Cluj, pe DJ 161E s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Conducătorul autoturismului care a provocat evenimentul rutier a părăsit locul accidentului, ulterior fiind identificat. În fapt, un tânăr de 22 de ani, din comuna Cătina, judeţul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 161E, pe raza comunei Cătina, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Astfel, a intrat în coliziune cu  un vehicul tip bicicletă, condus regulamentar pe sensul opus de mers, de un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din comuna Cătina, judeţul Cluj.

În urma impactului, bărbatul a fost proiectat pe partea carosabilă, suferind leziuni în urma cărora a survenit decesul acestuia.
După producerea accidentului, conducătorul auto care ar fi provocat accidentul a părăsit locul faptei, autoturismul fiind depistat de poliţişti la data de 22 februarie anul curent, în jurul orei 02.00, pe raza comunei Cătina. Ulterior, în urma activităţilor de căutare, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului pe raza respectivei comune.

În baza probatoriului administrat, tânărul în vârstă de 22 de ani va fi reținut pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter