Actualitate

Vânzătoare din Alba, înșelată de un clujean prin „șmen” pentru o cafea și 93 de lei

O vânzătoare angajată la un local public din Alba Iulia a fost înşelată de un bărbat din Cluj-Napoca prin metoda „şmenului”.

Vânzătoare din Alba, înșelată de un clujean prin „șmen” pentru o cafea și 93 de lei Vânzătoare din Alba, înșelată de un clujean prin „șmen” pentru o cafea și 93 de lei

Potrivit IPJ Alba, miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 31 de ani, din Cluj Napoca, bănuit de săvârşirea unei fapte de înşelăciune a cărei victimă a fost angajata unui local public.

La data de 12 februarie a.c., bărbatul i-ar fi cerut victimei o sticlă cu apă minerală şi o cafea în valoare de 7 lei. Când i-a fost prezentată nota de plată, acesta a scos din portmoneu o bancnotă de 100 lei, pe care a retras-o rapid, motivând că are 2 lei mărunt, cerându-i femeii să pregătească restul de 95 lei.


Femeia i-a înmânat suma de 95 de lei şi a primit doar doi lei, fără sa-i mai fie dată şi suma de 100 de lei. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a clujeanului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter