Actualitate

Clujean prins în timp ce fura benzină. Golea rezervoarele cu o mașină de găurit în Mănăștur

La data de 19 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unor furturi.

Clujean prins în Mănăștur în timp ce fura benzină. Golea rezervoarele cu o mașină de găurit Clujean prins în Mănăștur în timp ce fura benzină. Golea rezervoarele cu o mașină de găurit

Cel în cauză este bănuit că, la data de 18 februarie a.c., ar fi acționat cu o mașină de găurit asupra rezervoarelor a două autoturisme aflate într-o parcare situată pe raza cartierului Mănăștur, din Cluj-Napoca, după care ar fi sustras și depozitat în recipiente din plastic combustibilul scurs din rezervoare.

Ulterior, bărbatul a încărcat recipientele respective în portbagajul unui autoturism și le-a transportat la un alt etaj al parkingului, unde a fost identificat și controlat de către polițiști.


Potrivit IPJ Cluj, în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Etichete: hot clujean manastur
abonare newsletter