Actualitate

Premiera filmului „colectiv” a avut loc la Cluj

Premiera într-un cinematograf din România a filmului documentar ”colectiv” a avut loc marţi seară.

Regizorul Alexandru Nanau a declarat că a fost ales Cluj-Napoca pentru premieră întrucât oraşul are un public tânăr care vibrează la astfel de pelicule.

„Am ales Cluj-Napoca penru prima priecţie a filmului, şi nu Bucureştiul, pentru că are un public foarte tânăr şi ne-am dorit să fim într-o sală mare, în care multe filme de la TIFF au premiera. Ştiam că aici este un public care e tânăr şi vibrează, este o universitate aici. La Bucureşti vom avea destule ocazii pentru a merge ulterior. Pentru noi a fost fantastic. Liniştea care s-a lăsat după film timp de 5 minute, cât a curs genericul, a fost ca într-o biserică şi, cumva, ne încurajează că filmul, într-adevăr, comunică cu oamenii şi, mai ales, cu publicul atât de tânăr”, a spus Nanau.


Premiera într-un cinematograf din România a filmului documentar ”colectiv” a avut loc marţi seară, la Cinematograful ”Florin Piersic”, toate biletele fiind vândute. La final, spectatorii au păstrat liniştea cât timp pe ecran se derula genericul, după care s-au ridicat în picioare şi au aplaudat minute în şir.

Ultimele Stiri
abonare newsletter