Actualitate

Peste 200 de șoferi verificați de polițiștii clujeni. Jumătate dintre ei au primit sancțiuni

Polițiștii clujeni au organizat, în cursul zilei de luni, o acțiune pentru prevenire a faptelor antisociale şi reducerea riscului rutier.

La data de 17 februarie a.c., în intervalul orar 17:00 – 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică şi pentru reducerea riscului rutier, polițiștii urmărind totodată respectarea regulilor de circulație de către participanții la trafic și depistarea celor care încalcă prevederile legale.

În cadrul acţiunii desfăşurate pe raza municipiului Cluj-Napoca au fost legitimate 216 persoane şi au fost verificate 204 vehicule. În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 107 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice.


Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare. La acţiune au participat și lucrători din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter