Actualitate

O facultate din Cluj va planta 507 puieți, câte note de 10 au luat studenții

La Facultatea de Științe, Politice, Administrative și ale Comunicării au fost luate 507 note de 10 în această sesiune, iar instituția va planta tot atâția puieți.

La începutul sesiunii, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a venit cu o propunere inedită. Pentru fiecare notă de 10 luată de studenți, instituția a promis că va planta câte un puiet. Acum, la sfârșitul sesiunii, notele au fost trecute în catalogul electronic și rezultatul final a fost 507 note de 10.

„Notele voastre de 10 se transformă în copaci plantați. Vă mulțumim pentru efortul depus nu doar pentru propria dezvoltare personală și profesională, ci și pentru o idee în care credem cu toții . Lumea va fi puțin mai bună datorită vouă și puteți fi foarte mândri de asta! Pentru că ne place să ținem cont de opiniile voastre, vom planta copacii împreună, noi toți, pe un teren de lângă Cluj-Napoca. În perioada următoare vom anunța locația terenului și vom da call-ul pentru voluntari dornici să planteze cu noi niște copaci. Ce putem să-ți spunem sigur este că plantarea va avea loc într-un weekend până la finalul acestui an universitar. Adică până în iunie 2020. Să treacă pseudo-iarna și ne punem pe treabă. Felicitări tuturor celor care au încercat să ajute mediul înconjurător!”, este mesajul transmis de facultate studenților de zece.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter