Actualitate

Clujeancă obligată să se prostitueze în Italia

O fată de 19 ani dintr-o comună din Cluj, care provine dintr-o familie dezorganizată, a fost păcălită de o prietenă de familie să meargă în Italia pentru a fi menajeră. În cele din urmă, aceasta a fost pusă să se prostitueze.

Tânără din județul Cluj, obligată se se prostitueze în Italia Tânără din județul Cluj, obligată se se prostitueze în Italia

La destinație, fata a fost amenințată că, dacă nu se va prostitua, familia ei și ea vor fi omorâți. Timp de patru ani de zile a fost obligată să facă sex pe bani în apropierea unei benzinării. Între timp, a rămas însărcinată, dar „peștele” care se ocupa de ea i-a făcut chiuretaj și a trimis-o înapoi în stradă. „Salvarea” ei a venit din partea unui bărbat care a dus-o în Germania și a vândut-o pentru 500 de euro!

Într-un final, a reușit să le spună rudelor din Cluj prin ce trece. După ce a fost depusă plângere penală, cele două persoane care au traficat-o au fost arestate și condamnate de instanțele clujene la doi ani de închisoare și plata unor despăgubiri de 100.000 de euro!


O puștoaică de 19 ani dintr-o comună clujeană, care provine dintr-o familie dezorganizată, a fost traficată de o prietenă de familie și de concubinul ei, un albanez. Mama Ioanei (numele fictiv al victimei pentru a îi proteja identitatea) a divorțat de tatăl ei în urmă cu mai mult timp, în prezent fiind căsătorită cu un bărbat mult mai tânăr. Toți locuiau într-o casă mică, de 2 camere, alături de bunic și fratele ei mai mare.

Potrivit dosarului, ea trebuia să practice prostituția „între orele 20:30 – 02:30, indiferent dacă se simțea sau nu bine, ori dacă era în perioada de menstruație. I s-a explicat că trebuie să ceară 30 de euro pentru 10 minute de raport sexual, 50 de euro pentru 15 minute și 100 de euro pentru o jumătate de oră, urmând ca relațiile sexuale cu clienții să aibă loc în mașinile acestora. Din acel moment, inculpata a obligat-o pe partea vătămată să practice prostituția în fiecare zi. În această modalitate și practicând tarifele impuse de către inculpată, partea vătămată obținea în medie aproximativ 400 – 500 de euro/noapte, în urma întreținerii de relații sexuale contra cost”, scrie gazetadecluj.ro.

Etichete: italia prostitutie
Ultimele Stiri
abonare newsletter