Actualitate

INCENDIU la Sinterom! Flăcările au cuprins o hală

O hală din incinta combinatului Sinterom, de pe platforma industrială a municipiului Cluj-Napoca, a luat foc în jurul orei 09:00 vineri dimineață.

„Incendiu la o hală din incinta combinatului Sinterom, pe B-dul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca", anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Incendiul de pe platforma industrială a orașului a fost stins.


Din primele informații, se pare că se executau tăieri de metal în interior, iar scânteile au provocat incendiul care s-a extins la acoperiș.

„Pentru compania noastră, incediul care a avut loc astăzi, într-o hală aflată în conservare de 10 ani pe platforma companiei reprezintă un eveniment deosebit, pe care îl tratăm cu seriozitate și implicare. Regretăm incidentul și ne-am fi dorit ca Remat Brașov, firma care își desfășura activitatea în hala noastră să fi acordat o atenție sporită acțiunilor de siguranță privind incendiile. Din momentul producerii incidentului au fost luate toate măsurile prevăzute de lege pentru a stinge incendiul și a securiza zona. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a întocmit un proces verbal și a constatat ca nu sunt pagube materiale și totul este în siguranță acum. Siguranța angajaților și colaboratorilor noștri este întotdeauna o prioritate pentru noi, de aceea mulțumim pompierilor pentru intervenția rapidă”, au transmis reprezentanții Sinterom.


 

Etichete: hala incendiu sinterom
Ultimele Stiri
abonare newsletter