Actualitate

Accidentul de pe Horea. Primăria montează praguri de sol pentru a stopa vitezomanii

Un tânăr de 21 de ani din Bistriţa-Năsăud a murit duminica trecută într-un accident produs pe strada Horea. Mașina în care se afla a fost lovită de un BMW condus de un șofer băut din Republica Moldova.

După oribilul accident, conducerea Primăriei a luat decizia de a amplasa praguri de sol în diferite zone din oraș, pentru a tempera vitezomanii.

„Am avut în această săptămână o Comisie de Circulație în care am identificat cel puțin 20 de zone în municipiul Cluj-Napoca unde trebuie să montăm praguri de sol pentru a tempera puțin viteza. Constatăm în ultima perioadă că se întâmplă din ce în ce mai multe accidente la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Avem și câteva acțiuni împreună cu Poliția Locală și Poliția Rutieră în această direcție. Aș vrea să îi avertizez pe toți clujenii că în fiecare săptămână vor fi făcute aceste acțiuni de prevenție, în primul rând, să fie prezenți polițiștii locali și cei de la Rutieră. Uitați-vă că aproape în fiecare zi se întâmplă unul sau două accidente cu victimă, și cred că componenta de prevenție este destul de serioasă și sunt și pietoni implicați în aceste accidente, sunt foarte multe persoane care circulă în stare de ebrietate. Uitați-vă ultimul accident de pe strada Horea, accident care s-a soldat cu o victim, fiind o persoană în stare de ebrietate la volan. Aceste lucruri va trebui să le limităm. Să înțeleagă și șoferii și pietonii că trebuie să circule în siguranță”, a precizat Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca.


Un accident grav de circulație a avut loc duminica trecută pe strada Horea din Cluj-Napoca. Un tânăr a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite.

Un autoturism condus de un tânăr din Republica Moldova a intrat, în plin, în mașina unor bistrițeni care circulau regulamentar.


“Tânărul în vârstă de 21 de ani conducea autoturismul dinspre gară înspre centru, iar pe strada Horea a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus. Imediat după impact, şoferul care ar fi provocat accidentul, împreună cu pasagerul, au fugit de la faţa locului, fiind depistaţi de poliţişti pe strada Racoviţă. Autoturismul condus de tânărul de 21 de ani a luat foc, necesitând intervenţia pompierilor”, mai spun poliţiştii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter