monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Razie de noapte a polițiștilor clujeni în cartierele Mărăști și Gheorgheni

Polițiștii clujeni au efectuat o acțiune pe timp de noapte pentru prevenirea furturilor din și de autoturisme, precum și a altor fapte antisociale.

Razie de noapte a polițiștilor clujeni în cartierele Mărăști și Gheorgheni

În noaptea de 11-12 februarie a.c., în intervalul orar 23:30 – 01:30, polițiștii secțiilor 1, 2 și 7 din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de prevenire si combatere a infracţiunilor de furt de/ din autovehicule, din garaje și locuințe, precum şi a altor genuri de infracţiuni care se comit în segmentul stradal.

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică, în colaborare cu funcționari din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca, au acționat punctual pe raza cartierelor Mărăști și Gheorgheni, fiind legitimate peste 50 de persoane și controlate 25 de vehicule.


Potrivit IPJ Cluj, abaterile înregistrate în cadrul acțiunii preventiv-reactive desfășurate au impus aplicarea unui număr de 10 sancțiuni contravenționale.

Măsurile legale au fost întreprinse de polițiștii clujeni pentru nerespectarea prevederilor legale conform Legii nr. 61/1991, rep. și a. OUG 195/2002. Totodată, a fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.


Câteva dintre străzile municipiului Cluj-Napoca unde au acționat polițiștii: Strada Piața 1848; Piața Abator, Piata 1 Mai, Sobarilor, G.G. Byron, București, Lacu Rosu, Gorunului și Scortarilor, Dâmboviței, strada Teodor Mihaly, strada Al. Vaida Voevod, intersecția străzii Campina cu strada Fabricii de Zahăr.