Actualitate

Cine e tânărul ce a murit în accidentul de pe Horea! Ultimul său mesaj: „Și am plecat”

Mașina unei familii de bistrițeni a fost spulberată aseară de un tânăr moldovean băut! Cei doi părinți au ajuns la spital, însă tânărul de nici 22 de ani nu a mai putut fi salvat. După mai bine de o oră de resuscitări, a fost declarat decesul.

Un accident rutier a avut loc duminică seară pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Un autoturism condus de un tânăr din Republica Moldova a intrat, în plin, în mașina unor bistrițeni care circulau regulamentar pe contrasens.

Șoferul vinovat și pasagerul din dreapta au fugit de la locul accidentului, lăsând în urmă un tânăr în stop cardio-respirator și pe mama acestuia, încarcerați. Tatăl ieșise din mașină, dar ar fi făcut infarct la fața locului, din cauza șocului.


Cei trei bistrițeni sunt Barani Daniel- tatăl, Barani Viorica – mama și Barani Filip- tânărul, scrie bistriţeanul.ro.

Filip ar fi împlinit 22 de ani în luna aprilie. Acesta mai are un frate, Samuel, la Cluj. A absolvit Liceul Tehnologic Bistrița și era proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Cluj.


Acesta plecase de dimineață din Bistrița, împreună cu părinții săi. În story-ul de la Facebook a postat drumul și mesajul „Și am plecat”- fără să știe că pleacă pentru totdeauna.

Mesajele de durere ale prietenilor au început să curgă pe pagina acestuia de Facebook.


„Câtă frumusețe, să se risipească într-o clipă! Nu vreau și nu pot să înțeleg de ce ai plecat, iubitul nostru… Ai lăsat multă durere în sufletele noastre, frumusețea noastră! Finule, o să ne lipsești!,” a scris Cristina P.

„Nici nu-mi vine să cred că ai plecat așa devreme și de tânăr! Dumnezeu să te odihnească în pace și să îți întărească familia în această grea suferință. Acum opt luni râdeam cu lacrimi și ne-ai făcut ziua frumosă. Ne-ai lăsat o amintire frumoasă. Odihnește-te în pace suflet frumos”, a scris Flory A.


CITEŞTE ŞI

Accident grav pe strada Horea. Un tânăr de 22 de ani a murit NEVINOVAT

Ultimele Stiri
abonare newsletter