monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Razie pe Piezișă! Zeci de amenzi pentru gălăgie, polițiștii au depistat un șofer băut

La data de 7 februarie a.c, în intervalul orar 00:00-03:00, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi, au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe strada Piezișă și străzile adiacente.

Razie pe Piezișă! Zeci de amenzi aplicate pentru gălăgie, polițiștii au depistat un șofer băut, sursă foto: IPJ Cluj

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au acționat pentru descurajarea comiterii faptelor antisociale, pentru creșterea gradului de siguranță publică, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și descoperirea persoanelor care comit infracțiuni și contravenții. În cadrul acțiunii, au fost legitimate 49 de persoane și au fost verificate 22 de autovehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, 21 dintre acestea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere în vigoare. De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea normelor privind ordinea și linistea publică, dar și pentru alte abateri ale normelor legislative în vigoare.


Totodată, a fost reținut un permis de conducere pentru săvârșirea contravenției de conducere sub influența băuturilor alcoolice și un certificat de înmatriculare pentru inspecție tehnică periodică expirată. La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Imigrări, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, precum și funcționari publici din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.