Actualitate

Cățelușa VIOLATĂ de monstrul din Luna e pe mâini bune. Lisa, la primele zile de libertate

Un bărbat din comuna clujeană Luna este cercetat de polițiști după ce ar fi abuzat sexual de cățelușa lui.

Cățelușa VIOLATĂ de monstrul din Luna e pe mâini bune. Lisa, la primele zile de libertate, sursă foto: Facebook Kola Kariola Cățelușa VIOLATĂ de monstrul din Luna e pe mâini bune. Lisa, la primele zile de libertate, sursă foto: Facebook Kola Kariola

Timp de opt luni, cățelușa a fost sechestrată de „un dement în libertate”, cel mai probabil fiind abuzată zilnic de acesta, susțin reprezentanții unei asociații pentru protecția animalelor. „Dacă lucrurile funcționau în România, problema se putea rezolva în doar două ore și diabolicul era acum în pușcărie”, mai spun aceștia.

Polițiștii din comuna Luna au fost sesizați prin apel la 112 în data de 2 februarie cu privire la faptul că un bărbat întreține raporturi sexuale cu cățelușa pe care o deține. Aceștia s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, un bărbat de 59 de ani, din Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare.


„Zeci de ore de calvar, zeci de ore de stat cu telefoanele la ureche, sute de km între Turda-Cluj-Câmpia Turzii, zeci de cereri peste cereri, stres și nervi cât pentru 10 ani, nemâncare, pachete întregi de țigări și zeci de cafele, toate astea ca să putem elibera cățelușa Lisa! (...) Nu vreau să mă plâng, dar nu am să pot exprimă vreodată lupta dusă, cât am strâns din dinți, câte am fost nevoit să accept doar ca să văd interesul acestei cățelușe”, se arată într-un mesaj al asociației non-profit Kola Kariola.

Între timp, cățelușa Lisa a ajuns la un consult și tratament de specialitate la un cabinet veterinar din Turda, revenindu-și încet după traumele suferite. Activiștii salută inițiativa femeii care a anunțat cazul la Poliție, precum și implicarea polițiștilor, respectiv a Direcției Sanitar Veterinare Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter