Actualitate

DEZGUSTĂTOR! Bărbat, acuzat că și-a violat CĂȚELUȘA

Un bărbat din comuna Luna este cercetat de polițiștii clujeni că ar fi întreținut relații sexuale cu cățelușa lui.

Polițiștii din comuna Luna au fost sesizați prin apel la 112 în data de 2 februarie cu privire la faptul că un bărbat întreține raporturi  sexuale cu cățelușa pe care o deține.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare.

„Investigațiile au fost continuate de către polițiști pentru stabilirea veridicității celor semnalate; astfel, la data de 4 februarie a.c., a fost dispusă printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat. Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda.

În cauză se continuă cercetările, polițiștii demarând cercetări pentru comiterea infracțiunii de ,,rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de Legea nr.205/2004.

abonare newsletter