monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Incendiu pe strada Unirii! Un tânăr a adormit cu țigara aprinsă și a fost la un pas de moarte

Pompierii clujeni au fost nevoiți să intervină la un incendiu pe strada Unirii, după ce un tânăr a adormit cu țigara aprinsă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgențe a intervenit pentru a lichida un incendiu produs la etajul 8 al unui bloc situat pe strada Unirii din Cluj-Napoca.

"O autospecială pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 11.40, pentru a interveni într-un apartament, situat la etajul 8 al unui imobil de locuințe, de pe strada Unirii din municipiul Cluj-Napoca.
Pompierii au găsit la locul solicitării un tânăr întins pe jos în afara locuinței și mobilierul dintr-o încăpere cuprins în totalitate de flăcări.
Echipajul SMURD a preluat tânărul de circa 20 de ani pentru a-i acorda primul ajutor calificat și pentru a fi transportat la spital. Acesta prezenta arsuri la nivelul corpului și, cel mai probabil, fusese intoxicat cu fum. În momentul consultării de către echipajul SMURD, acestea era conștient, dar confuz.
Pompierii au reușit să stingă repede flăcările, utilizând un stingător și o linie de furtun. A fost evitată, astfel, propagarea focului și la celelalte încăperi.
Din cercetările preliminare, se pare că tânărul rănit a adormit cu țigara în mână, fapt ce a dus la izbucnirea incendiului.", transmite ISU Cluj.