Actualitate

ACCIDENT GRAV la Cămărașu! Doi copii se zbat între viață și moarte. Au fost loviți de o mașină

Doi copii se zbat între viață și moarte după ce au fost loviți de o mașină care depășea neregulamentar în Cămărașu.

Doi copii au fost loviți grav de o mașină care efectua o depășire neregulametară în localitatea Cămărașu. Unul dintre cei doi copii a fost resuscitat cu succes de medici, în timp ce al doilea a fost transportat și el de urgență la UPU Cluj cu traumatisme grave.

"Un autoturism a depășit neregulamentar, după care a intrat  în impact cu autoturismul pe care intenționa să îl depășească. Primul conducător auto intenționa să intre într-o curte, moment în care autoturismul intrat în depășire a intrat în coliziune și ajunge pe sensul opus, lovind 2 copii care se aflau pe acostamentul neconsolidat. Conducătorul autovehiculului este un bărbat, de 55 de ani, din comuna Solovastru, județul Mureț- acesta se deplasa din direcția Reghin înspre Cluj-Napoca. Conducătorul autoutilitarei este un tânăr de 28 de ani din comuna Cămărașu; Ambele victime sunt din comuna Cămărașu, avand vârsta de 12, respectiv 8 ani.", transmite IPJ Cluj.


"O autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje SMURD au intervenit după un accident petrecut în Cămărașu. Se pare că au fost răniți doi copii, cu vârste de circa 10-12 ani. Cei doi copii sunt în stare gravă, unul dintre ei fiind resuscitat cu succes", a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter