Actualitate

Zece îngerași au rămas fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă. Un incendiu le-a distrus casa

Un incendiu a izbucnit miercuri seară în localitatea clujeană Sânicoară. Pompierii au fost nevoiți să intervină cu 2 autospeciale pentru a stinge flăcările.

Miercuri seara, la ora 19:49, pompierii au primit un apel în legătură cu un incendiu care a cuprins o casă în Sânicoară. Două autospeciale cu apă, spumă și o autoscară s-au deplasat de urgență la locul evenimentului.

Până pompierii au ajuns, incendiul se extinsese la întregul acoperiș, dar și la patru bucătării de vară improvizate, care erau lipite de casa de locuit.


„Eforturile pompierilor au durat mai bine de două ore pentru a înlăturara toate focarele și efectele negative ale incendiului, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Au fost distruse de flăcări acoperișul casei, pe o suprafață de cca 80 mp, și cele patru anexe din lemn.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de materiale combustibile.

Casa aparține unei familii numeroase cu peste zece copii. Aceștia au pierdut nu doar locuința ci și hainele, actele și alte obiecte care se aflau în casă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter