Actualitate

Ţeparii de la marginea Clujului au lovit decisiv! Un bărbat a fost păcălit cu bijuterii din aur

Un grup de ţepari s-a instalat în ultima perioadă pe DN75 reuşind să păcălească un bărbat din Câmpeni

Doi ţepari au reuşit să convingă un bărbat din Câmpeni să le ofere 200 de euro în schimbul a două inele care s-au dovedit a fi din aur fals.

Conform IPJ Alba, agenţii Postului de Poliție Poșaga, în urma activităților de cercetare efectuate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș, i-au identificat pe doi bărbați, unul de 50 de ani din București și altul de 24 de ani din Ploiești, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

La finalul lui 2019, în timp ce se aflau pe DN 75, pe raza comunei Poșaga, au abordat un cetățean de 32 de ani din Câmpeni, invocând faptul că ar fi fost implicați într-un eveniment rutier și ar avea nevoie de bani, pentru a-și putea continua drumul.

Unul dintre bărbați ar fi spus că este cetățean turc și i-ar fi oferit bărbatului din Câmpeni, contra sumei de 200 de euro, două inele bărbătești despre care a susținut că sunt din aur. Ulterior, bijuteriile s-au dovedit a fi dintr-un metal neprețios, iar în momentul în care victima și-a dat seama că a fost înșelată, a anunțat poliția, relatează alba24.ro


Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi bărbați precum și pentru recuperarea prejudiciului. 

CITEŞTE ŞI: Ţeparii şi-au făcut simţită prezenţa, din nou, în zona Clujului. VIDEO

Etichete: bijuterii aur cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter