Actualitate

Clipe TERIBILE la Ocna Dej. Flăcările au mistuit casa unei familii. Victimele dormeau! VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc, miercuri după-masă, în localitatea clujeană Ocna Dej.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 15:30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit situată pe strada Pițigoilor, din Ocna Dej.

Până la sosirea pompierilor, flăcările au cuprins aproape în totalitate imobilul, de circa 40mp. Localnicii au reușit să evacueze din casa aflată în flăcări doi adulți și o fată de 15 ani, care suferiseră arsuri și care, potrivit informațiilor furnizate de la fața locului, dormeau în timp ce s-a produs nenorocirea.


Echipajele de prim ajutor le-au acordat îngrijiri medicale celor trei care, din fericire, sunt conștienți și cooperanți și cu grade diferite de arsuri, dar și unei alte femei care a intrat în casă și i-a găsit dormind pe cei trei.

Echipajele SMURD au transportat la spital fata de 15 ani, care se pare că a suferit arsuri de gradul III la nivelul mâinilor și picioarelor, dar și un bărbat care a suferit arsuri la nivelul capului. Echipajul SAJ a transportat la spital cele două femei care, se pare, au suferit afecțiuni ușoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter